Youtube kanaal van Jorrick Mulder

MulderPictures maakt video’s voor zijn YouTube-kanaal Jorrick Mulder. Hij deelt natuurvideo’s en verhalen over de wijken Oosterhoogebrug en Ulgersmaborg, ook wel de Brugborg genoemd. Zijn werk is eenvoudig en authentiek.

Mijn natuurvideo’s laten de schoonheid van landschappen en dieren zien. Daarnaast legt hij het leven in Oosterhoogebrug en Ulgersmaborg vast, met oog voor de unieke aspecten van deze wijken. Zijn video’s zijn informatief en mooi om te zien, perfect voor iedereen die meer wil weten over deze gebieden of van natuurbeelden houdt.

Een Walk in The Park, In Oosterhoogebrug Groningen. Ga lekker achterover zitten en geniet van de beelden, en het rustgevende geluid van de natuur.

Geïnteresseerd in goede video’s en lokale verhalen? Bezoek dan het YouTube-kanaal van Jorrick Mulder, MulderPictures. Laat je inspireren door zijn nuchtere, maar boeiende video’s.

Heb je een vraag of een opmerking? Stuur dan een mail naar info@mulderpictures.nl of neem contact op via het contact formulier.

Logo MulderPictures